Dele af en resultatopgørelse, del 2

Naturligvis fortjeneste og vareforbruget udgift er de to mest kritiske komponenter i en resultatopgørelse, eller i det mindste de er, hvad folk vil se i første omgang. Men en resultatopgørelse er virkelig summen af dens dele, og de alle skal overvejes nøje, konsekvent og præcist.

Rapportering afskrivningsudgifter, kan en virksomhed bruge en kort levetid metode og indlæse det meste af regning over de første par år, eller et længere liv metode og jævnt bekostning gennem årene. Afskrivning er en stor udgift for nogle virksomheder og metoden til indberetning er især kritisk for dem.

Et af de mere komplekse aspekter af en en resultatopgørelse er linje rapportering medarbejder pensioner og efter pensionsydelser. GAAP reglen på denne bekostning er komplekse og flere centrale skøn skal gøres ved virksomheden, som den forventede forrentning af porteføljen af midler afsat til disse fremtidige forpligtelser. Dette og andre skøn påvirker mængden af regning indspillet.

Mange produkter sælges med udtrykte eller underforståede garantier. Virksomheden bør vurdere omkostningerne ved disse fremtidige forpligtelser og registrere beløbet som en udgift i den samme periode, at varerne sælges sammen med prisen på varer bekostning. Det kan ikke virkelig vente indtil gæster faktisk afkast produkter til reparation eller udskiftning, bør prognose som en procent af de samlede produkter sælges.

Andre driftsudgifter, der er rapporteret i en resultatopgørelse kan også have timing eller vurdering overvejelser. Nogle udgifter er også skønsmæssige karakter, hvilket betyder, at hvor meget er brugt i løbet af året afhænger skøn af forvaltningen.

Indtjening før renter og skat (EBIT) måler salgsindtægter mindre alle udgifter over denne linje. Det afhænger af alle beslutninger til registrering af omsætning og udgifter og hvordan regnskabsmetoderne, der er gennemført.