Forbedre dit værelse med skab døren spejl

Forbedre dit værelse med skab døren spejl

Spejle er en god tilføjelse til ethvert rum. De gøre straks rummet se større, hvilket er en af grundene til du ser ofte spejlvægge på restauranter og andre steder i erhvervslivet. Deres lys-reflekterende egenskaber lyse op et værelse. Hvis du har et soveværelse, der har bør for lysere, men du ikke har nogen plads, prøve en skabet døren spejl.

Der er to måder at tilføje spejle til din skabet døren. Du kan købe et kit, der tillader dig at tilføje spejle til dit skab døre. Det er en rimeligt prissat option, men sørg for at installere spejlene, godt så de ikke falder af med maler Amager.

En anden mulighed er at erstatte dit skab døre med skabet døren spejl. Disse døre, ligesom traditionelle closet døre, kommer i mange forskellige stilarter og størrelser. De har tendens til at se bedre ud end vedhæfter et spejl til et eksisterende dør, og du vil ikke have nogen bekymringer om faldende glas.

Deres er et stort udvalg af skabet døren filspejle at vælge imellem. Det er nemmest, hvis du bor hos typen dør du har nu. Med andre ord, hvis du har en bi-fold eller tri-fold døren, ikke forsøge at erstatte det med en skydedør. Du vil finde masser af muligheder med din eksisterende stil og spor og behøver ikke at bekymre dig så meget om at få fit højre.

Du kan købe skab døren filspejle hvor spejlet dækker hele døren. Hvis du foretrækker, kan du finde døre, der har en metalramme eller et træ støbning. Der er flere valgmuligheder af træ ramme der passer til din stil og stil i rummet.

Skabet døren filspejle er rimeligt prissat. Hvis du er ved at opbygge et nyt hjem og vil tilføje dem, kan sorten gulv-til-loft spare dig penge fordi kontrahenten ikke nødt til at tage tid til gips og ramme.

Der er kits for spejlet closet døre, der vil hjælpe døren blive på banen, men ikke alle kits tilbyder denne maler funktion. Når du køber, vil du være meget mere tilfreds hvis du køber en dør, der ikke hopper ned sporene.

En skabet døren spejl tilføjer lys, følelse af plads og elegance til ethvert soveværelse. Hvis du er på et budget og har råd til kun ét hjem forbedring, overveje en skabet døren spejl. Der er ikke mange andre forbedringer, der tilføjer så meget til en plads til sådan en lille udgift.