Kunst auktioner på eBay

Jeg har ledt på kunst auktioner på eBay hele dagen i dag. Jeg har fundet nogle dejlige ting. Jeg gennemset kategorien kunst og valgte underkategori af selvstændige repræsenterende kunstnere.

Jeg kan lide hvad jeg ser til salg. Kunst auktioner på eBay er en fantastisk måde for en ukendt eller endda en kendt kunstner til at sælge deres malerier. Jeg fandt nogle nice malerier i afsnittet Fremhævede.

Da jeg var på udkig på kunst auktioner på eBay, brugte jeg mulighed for at bare se billedgalleriet. Jeg er glad for jeg gjorde det, fordi jeg ønsker blot at se kunst, ikke titlen på auktionen. Det straks fangede mit øje var alle dristige farver.

På den første side af billedresultater af kunst auktioner på eBay var der et smukt maleri af en martini. Jeg tror at martini billeder synes meget fin til mig. Jeg kan visualisere dette maleri i hjemmet af en person med et glas sofabord og en lædersofa!

Den virtuelle mund trafik, der kunst auktioner på eBay får er utrolig. Kunstneren kan få så meget mere eksponering til så mange flere mennesker end hængende deres malerier i gallerier. Det er bare sådan en god måde at få opdaget.

Jeg tror, det var lidt sjovt, da jeg så kunst auktioner på eBay, der er angivet for 99 millioner dollars. Kunstneren ønsker at skabe historie ved at bryde verdensrekorden for den mest betalt for et maleri af en levende kunstner. Posten er i øjeblikket fyrre millioner dollars.

Der var en anden art auktion på eBay, der virkelig fangede min opmærksomhed. Kunstneren var Kelly Shanks og hun bor i Boston. Det maleri, som jeg så var færdig i en impressionistisk stil og kaldet Neon regn. Det er en del af hendes New Orleans serien. Jeg kunne godt lide det en masse.

Jeg fandt en kunstauktion på eBay for et maleri med titlen The Egg spisere. Det var virkelig mærkeligt og præcis passer til ikke mig. Jeg prøvede at forestille sig, hvor det ville ende op hængende. Jeg tror, at fantasy kunst bare ikke hænge overalt. Jeg kan se denne hængende i en upscale gaming butik eller i en bachelor pad.

Den sjoveste kunstauktion så jeg på eBay var for en folkekunst gengivelse af en Jack Russell terrier. Jeg kan kun forestille mig at en hund bejler bør eje og vise dette. Hunden ser ud som om han er ved at springe op på mig!

Jeg fandt et landskab, som jeg virkelig godt lide, når jeg var på udkig gennem kunst auktioner på eBay. Stykket blev kaldt røde laden under Praire skyer. Jeg tror, at hvis denne hang i mit soveværelse, kunne jeg aldrig komme ud af sengen. Jeg elsker at se skyerne.

Jeg tror, jeg ikke forstår bare abstrakt kunst. Jeg tror, hvis jeg har forstået det, jeg kunne værdsætte det. Jeg fandt en kunstauktion på eBay for en original maleri kaldes Beige Dancelines #2. Kunstneren siger, at det er en abstrakt dansende figur. Jeg kan bare ikke se noget, men en overdimensioneret øre.

Der var så mange fotos at kigge på, da jeg søgte på eBay for kunst auktioner. Jeg tror, at min smag virkelig køre realisme og landskaber. Jeg kan især godt lide et maleri af Alaska af Hunter Jay. Blues i billedet var virkelig dejligt; Jeg vil vædde på at dette maleri er vidunderlig i person.

Min svigermor har udsmykning sit hus for langsomt. Jeg fandt en rigtig hyggelig art auktion på eBay for hende, der ville passe hendes likes. Maleriet forestiller et træ ved solnedgang og er bare smuk. Kunstneren har en masse af auktioner og jeg håber virkelig, at hun sælger en masse. Hun er meget talentfuld.

Kun anden art auktionen på eBay, jeg brugte en masse tid på at kigge på var et maleri af røde tulipaner imod en gul himmel. Jeg er ikke sikker på hvorfor jeg var så betaget af dette maleri. Tulipaner er min yndlings blomst. Tulipaner i dette maleri er bare suspenderet i midten. De synes bare at hænge der magisk. Jeg kan virkelig godt lide denne skildring af min yndlings blomst.