Trægulve For sund levevis

Trægulve For sund levevis

Vidste du, hårdttræ Gulvbelægning er bedre for dig end næsten nogen anden form af ordet dækker derude? Ifølge den Environmental Protection Agency indendørs luft er kvalitet en de største sundhedsmæssige trusler folk ansigt på daglig basis. Installere et trægulv i dit hjem vil drastisk forbedre kvaliteten af luften, du og din familie ånde dagligdags.

Hårdttræ Gulvbelægning er sundere i dit hjem, fordi den hårde overflade ikke fælde støv og ikke skabe et miljø for skimmel og mider til at blomstre, mere på vejrtrækning i mold kan føre til astma og priser på mdf plader kroniske sygdom hos børn og voksne. Det er bedre for alle, der bor i dit hjem, men især gavnligt at de tredive fem millioner individuelle der lider af enten årstidens eller kontinuerlig allergi.

Environmental Protection Agency fandt også, at giftstoffer som pesticider, der anvendes i haver og til at rense dit hjem kan akkumulere på overflader i dit hjem, lettest i tæpper. Denne slags ting er ikke kun usundt for dig men meget farligt for dine børn og kæledyr. For høj koncentration af disse toksiner kan forårsage sygdom og også fører til allergi hos voksne.

Når du bruger naturtræ fjerner gulve i dit hjem du også off gasning. Dette er frigivelsen af toksiner af syntetiske materialer, der kan være meget farligt at alt i dit hjem. Off-gasning har været kendt for at mennesker og kæledyr kronisk syg.

Hårdttræ Gulvbelægning er også et godt miljøvalg. Træ er et naturligt vedvarende ressource og en del af cyklussen af liv. Samlede er trægulv det bedste valg for dit hjem, din familie, og selv planeten. De tilføjer også til værdien af dit hjem mere end bare om enhver anden form for gulvbelægning. Du kan ikke gå galt med naturlige hårdttræ gulvbelægning for dig og dine.