Vi ønsker Family Guy tilbage!

Family Guy er en animeret sitcom skabt af Seth MacFarlane, der er centreret om dens titel karakter, Peter Griffin og hans familie. Peter er en bumbling og uduelige blå-krave arbejdstager, der selv er velmenende, ofte sætter sig selv og hans middelklasse familie i bekymrende forhold på grund af hans tåbelige handlinger.

Andre tegn omfatte Lois (kone), Chris (søn), Meg (datter), Stewie (baby) og Brian (taler hund). Tegnefilmen først blev sendt på FOX i 1999, men blev senere aflyst i 2002 på grund af dårlige bedømmelser. Men efter at have modtaget positiv og betydelig svar til den sitcom udgivelse på DVD og dens genudsendelser på Cartoon Network’s Adult Swim, FOX genoplivet og genoptaget produktionen af showet og bragte det tilbage til luft på sit netværk kanal.

26 marts 2004 annonceret Fox officielt det vil producere og udsende mindst 22 flere episoder af Family Guy. Nylig, sort rapporteret på 27 September 2005 at 20th Century Fox har forpligtet sig til at producere og luft en anden 22 episoder af Family Guy.

Family Guy er en meget populær animeret sitcom, påført sit mærke af humor, der ofte beskæftiger kort og hyppige meningsløse cutaways med tunge pop kultur referencer, ud over opskæring til tilfældige flashbacks til forskellige punkter i historie, geografi, og virkelighed.